Geçmişin Modern Yorumu: Vintage Halı

22-11-2021 16:42
Geçmişin Modern Yorumu: Vintage Halı


Vintage halılar, yaşam alanınızı nostaljik bir görünüme kavuşturmak için değerlendirebileceğiniz eskitme halı modelleri arasında yer almaktadır. Geçmiş zamanın modern bir yorumu olarak karşımıza çıkan bu halılar ev dekorasyonuna tarihi bir hava kazandırmak için tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır.

Köklü bir geçmişin izlerini yansıtan vintage halılar Retro halı ile benzerlik göstermektedir. Bu halılarda pastel tonlar yoğun olarak kullanılmakta ve eskitme görünüme sahiptir. Bulunduğu ortamın en iddialı eşyaları arasında yer alacan vintage halılar son zamanların en çok ilgi gören halı modelleri arasında yer almaktadır. Ev dekorasyonunda nostaljik bir hava estirmek istiyorsanız Selvi Halı’nın vintage halı kategorisini inceleyebilirsiniz.

Vintage Halı Kullanımı

Vintage modası son zamanlarda pek çok alanda yoğun olarak görülmekledir. Bu durum halı sektörüne gelince de belirginleşmektedir. Vintage tarzının hakim olduğu bir eve sahip olmak istiyorsanız eviniz tüm eşyalarını bu tarzda düzenlemek zorunda değilsiniz. Etkileyici bir vintage halı nostaljik bir hava yakalamanıza yardımcı olacaktır.Bu noktada önemli olan seçtiğiniz halı ile oluşturmak istediğiniz atmosferin birbiri ile uyuşmasıdır.

Modern, klasik, minimalist ve daha birçok dekorasyonlarda kullanabileceğiniz vintage halıları ile evinizi istediğiniz havaya sokabilirsiniz. Vintage halı modelleri ile zeminindeki boşlukları dekoratif ve kullanışlı bir biçimde değerlendirebilirsiniz.

Vintage Nedir?

Vintage, eski zamanlara ait eşyaların güncel fikirler ile birleştirilmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Son dönemlerin en çok tercih edilen akımları arasında yer alan vintage kıyafet, eşya gibi birçok alanda tercih edilmektedir. Kıyafet ve eşyalarda yaygın olarak kullanılan kelime, seri üretim olmadığından dolayı el işçiliği ile üretilmektedir.

Peki, Vintage Halı Nedir?

%100 doğal yünden dokunan vintage halılar el dokuması olarak üretilmektedir. Sentetik malzeme içermemesi ile ön plana çıkan bu halılar trend halı modelleri arasında yer almaktadır. Vintage halılar organik, daha çok kişiye özel üretilmektedir.

Geçmişe dönüşün trend olduğu bu zaman diliminde vintage halılara ilgi yoğunlaşmaktadır. Sade ve modern yapıları ile ön plana çıkan halılarda tek renk kullanımı görülmektedir. Özgün, eskitme görünüme sahip olan bu halıların detayında birçok hikaye bulunmaktadır. Vintage halılar tek bir rengin eskitilmesi olarak karşımıza çıktığı gibi, renk geçişlerinin yer aldığı karma desenlerle de üretilmektedir.

Vintage Halı Özellikleri Nelerdir?

Vintage halılar;

·El dokuması olması,

·%100 doğal yünden dokunması,

·ince bir yapıya sahip olması

·Şık, modern, nostaljik bir yapıya sahip olması

·Tıraşlanmış kısa hav yüksekliğinden dolayı hav vermemesi,

·Tüy dökmeme,

·Toz tutmama gibi özelliğe sahip olması tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır.

Vintage kelimesi eski dönemlere ait eşyaların, günümüz fikirleri ile birleştirilerek kullanılmasını ifade etmektedir. Vintage parçaların en önemli özelliklerinden biri özgün aynı zamanda eşinin olmamasıdır. Yaşam alanınıza özel bir parça istiyorsanız vintage halı modelleri tam size göre. Bulunduğu ortamın atmosferini değiştirecek eskitme halı modellerine Selvi Halıgüvencesi ile ulaşabilirsiniz. Geçmişin hikayesini, modern bir şekilde eviniz herhangi bir köşesinde taşıyabilirsiniz. Kilim gibi ince bir dokuya sahip olan vintage halılar, evinizin en seçkin parçalarından biri olmaya aday!

Vintage halı modelleri ve fiyatlarına www.selvihalı.com.trüzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.