Dekorasyonda Halının Önemi Nedir?

03-01-2022 14:49
Dekorasyonda Halının Önemi Nedir?


Halılar, bulunduğunuz mekanın dekorasyonunu tamamlayarak iç mekanlarınızı dilediğiniz şekle sokmanıza yardımcı olur. Doğru seçilen bir halı sayesinde ortamın genel görünümünü tamamlayarak, mobilyalarınız ve aksesuarlarınız ile uyum yakalayabilirsiniz.

Günümüzde dekorasyonu tamamlamak için tercih edebileceğimiz pek çok seçenek bulunmaktadır. Aksesuar, mekan, iç ve dış tasarımlar, renk seçimi gibi halı da olmazsa olmaz dekor unsurlarından biridir. Evinizi ya da bulunduğunuz ortamı giydirmek istiyorsanız halı seçimine gerekli önemi göstermelisiniz! Halı seçimi yaparken profesyonel destek almak için Selvi Halı’nın tecrübesinden faydalanabilirsiniz.

Halılar, bulunduğunuz ortama renk veren detaylar arasında yer almaktadır. En şık aksesuarlar arasında yer alan halılar, mekanların canlanmasına yardımcı olan dekoratif ürünler arasında yer almaktadır.

Küçük Dokunuşlar, Büyük Detaylar

Mekanlarda tercih edilmek üzere düşünüldüğünde halı, küçük bir detay olarak görünebilir. Her zaman bilinir ki stil sahibi büyük alanlara detayları katan küçük dokunuşlardır. Yapılacak doğru, küçük bir dokunuşu doğru halı seçimi ile taçlandırabilirsiniz. Yaratmak istediğiniz havayı oluşturmanıza yardımcı olacak olan halı modellerini Selvi Halı güvencesi ile evinize taşıyabilirsiniz.

Yaratmak istediğiniz dekorasyon stili, halı seçimizin en belirleyici unsurlarından biridir. Yaşam tarzınıza, hayalini kurduğunuz ortama göre halı renk ve modeli belirleyerek, küçük dokunuşlarınızı etkili bir hala getirebilirsiniz!

Stilinize Bütünlük Katar!

Hikayenizi bulunduğunuz ortama aktarmak istiyorsanız halı seçimine gerekli önemi vermelisiniz. Seçtiğiniz doğru parça sayesinde stilinizi tamamlayarak, bütünlüğü yakalamanız oldukça kolay.

Bulunduğunuz ortamın eşya, aksesuar ile dolu olması doğru görünümü yakaladığınız göstergesi değildir. Doğru halı ile tamamlanmayan iç mekânlar her zaman bir parça eksiktir. Duvarlar, dekoratif parçalar ve tabii ki mobilyalar ile uyumlu bir halı seçerek, yaşam alanınızı bütünlük getirebilirsiniz. Doğru parça seçiminin stilinize bütünlük katmak için önemli bir aşama olduğunu unutmayalım!

Bohem, Klasik, Minimal: Nasıl Bir Mekan?

Halı seçimi ile istediğiniz atmosferi yakalamanız oldukça kolay. Nasıl mı? Seçtiğiniz el dokuması, klasik bir halı ile ciddi, mesafeli ya da özel bir hava yakalayabileceğiniz gibi eski, özel işçilik ile işlenmiş vintage halı modelleri ile bohem bir hava yakalayabilirsiniz. Arzuladığınız mekanı, özel seçilmiş halı modelleri ile yakalayabilirsiniz.

Sadece bir halı demeden önce Selvi Halı’nın halı modellerini, kategorilerini inceleyerek, aradığınız özel fikre kavuşabilirsiniz. Bir halıdan daha fazlasını sunan Selvi, farklı halı model ve seçenekleri ile oluşturmak istediğiniz mekan için sizlere alternatifler sunuyor.

Renk Detayından Faydalanın!

Hayatın her alanına detay katan renk unsuru halı içinde önemli bir faktördür. Renklerin yarattığı benzersiz enerjiden faydalanarak dekorasyonuna yön verebilirsiniz. Doğru rengin doğru halı modeli ile buluşması ile istediğiniz stili yakalayabilirsiniz.

Halı seçimini belirlemeden önce bulunduğunuz ortama en uygun renk ve modelde karar kılmalısınız. Araştırma yapmadan renklerin birbirini nasıl tamamlayacağını bilemezsiniz. Evinizdeki mobilya düz bir renge sahipse daha karmaşık bir yapıya sahip, desenli bir halı tercih edebilirsiniz.

Selvi’den dev hizmet! Mobilya fotoğraflarınızı 0549 549 10 30 numaralı WhatsApp hattımıza iletirseniz mimari destek alabilir, yaşam alanınıza en uygun modelleri seçmenize yardımcı olabiliriz.

 

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.